Körösvölgyi Apartmanházak

A Körösvölgyi Apartmanházak Doboz-Szanazug területén találhatóak. Szanazug a Békés – Békéscsaba – Gyula városok által határolt háromszögben helyezkedik el, Békés megye legrégebben lakott területei közé tartozik, melyről feljegyzésekben már 1075-ben említést tesznek a korabeli dokumentumok. A terület kiválóan alkalmas pihenésre, vadászatra, horgászatra, üdülésre, sportolásra. A vidéket a Hunyadiak, a Marótiak, a Harruckernek, a Wenckheimek és a beházasodó más főúri családok birtokolták, s fennmaradt kastélyaik, majorságaik, gazdasági vagy ipari létesítményeik teremtik meg azt az egyedi jelleget, ami a térség természeti adottságaival együtt különleges vonzerőt jelent.

A Körösvölgyi Apartmanházak a szanazugi strandtól mintegy 400 méterre található, 3 jól felszerelt, konyhával, étkezővel és fürdőszobával rendelkező faházat foglal magában, melyek egyenként akár 6 fő elszállásolására is alkalmasak, így összesen 18 fő kényelmét szolgálja. Az udvaron belül medence, fedett, kerti kiülő, épített szabadtéri kemence, valamint parkolási és táborozási lehetőség is adott. A faházakban hűtő, mikrohullámú sütő, főzőlap, mosogató és 2 hálótér található.

A Körösvölgyi Apartmanházakat kiemelten ajánljuk táborozáshoz, kisebb osztályok kirándulásához, csapatépítőkhöz, ahol önellátásos étkezés mellett a szálláshelyen adott a sütés, főzés, medencés fürdőzés, táborozás lehetősége, a közelben strandolás és kirándulás és egyéb attrakciók.

Csomagok szállástulajdonosoknak

Minden egy csomagban a marketingtől az operatív feladatokon át a stratégiai tervezésig.

Segítségnyújtás a megfelelő kiáramoltatás megtervezésében, hogy növelhesse bevételeit.

Online és offline marketing folyamatok teljes menedzsmentje és kivitelezés profi szakembergárdával..

Csomagok önkormányzatoknak

Vállaljuk önkormányzatok tulajdonában álló fürdők, szálláshelyek, turisztikai attrakciók menedzselését.

Ha kell, akkor az alapoktól építjük fel vagy építjük újra a település brandjét, akár nemzetközi szinten is.

Projektnyilvánosság teljes körű menedzsmentje a tervezéstől a kivitelezésen át az utókövetésig.